KOD JEDNOG I NARKOTICI

SPLIĆANIMA JE PLAĆENO ZA TUČNJAVU NA BEOGRADSKOM DERBIJU? Srpski mediji otkrili: 'Trojica su dobila veliki novac da izazovu kaos na tribini!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.12.2017. u 09:38

13. December 2017, Belgrade - Serbian Super League match between FK Partizan and FK Crvena Zvezda played at Partizan stadium. Funs of FK Crvena zvezda. Photo: Stefan Tomasevic/ATAImages.
13. Decembar 2017, Beograd - Utakmica Super Lige Srbije izmedju FK Partizan i FK Crvena Zvezda. Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages., Image: 357761345, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ATA Images Editorial
Profimedia, ATA Images Editorial

Trojica od šestorice privedenih Hrvata, koji su sudjelovali u masovnom huliganskom obračunu tijekom derbija u Beogradu, bili su plaćeni za sudjelovanje u tučnjavi, piše danas beogradski tabloid Blic.

Također, iste novine navode da je kod jednog od njih nađena i količina narkotika dovoljna za nekoliko godina robije. Kako pišu, riječ je o kick-boksaču Damiru Tovaroviću.

Prema navodima Blica, Hrvati - Splićani, njih trojica, među kojima i Ante Firić (26) i Damir Tovarović, dobili su 10.000 eura da dođu u Beograd i krenu u okršaj. No, izvor iz MUP-a za Blic nije želio otkriti ime osobe koje je Hrvatima platilo, kako ne bi utjecao na istragu.

Podsjećamo, Firić je teško ozlijeđen u huliganskom sukobu i hospitaliziran je na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA). Zadobio je ubodnu ranu nožem u predjelu leđa, a ima i hematom na mozgu. Prema dostupnim podacima, Forić je do sada nekoliko puta osuđivan zbog reketarenja, a hrvatskoj javnosti postao je poznat kada je prije tri godine s bratom Sandrom Firićem i nekoliko prijatelja brutalno pretukao ugostitelja s Hvara Franu Žuvelu.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo