ŽIVNULO U STANOVIMA

ŠTIMČEV PLAN ZA SPAS ZADRA 'Pojačanja stižu, već sam pričao s ljudima iz Hajduka i Rijeke'

 Jure Miskovic / CROPIX

U Stanovima je nakon dolaska Igora Štimca naveliko živnulo, radilo se besprijekorno, uglavnom na temu provjere pojedinih igrača, odnosno njihovoj spremnosti za nastavak sezone.

- Provedeno je testiranje u izvedbi prof. Luke Radmana koji je taj posao obavio kao i uvijek, na vrhunskoj razini. Što se tiče rezultata mogu kazati kako sam zadovoljan trenutačnim stanjem većine onih koji su igrali u prvom dijelu sezone - kratko će Štimac ne upuštajući se u pojedinačnu raščlambu.

Kao nagradu za dobar rad, igrače je u subotu poslije treninga počastio ručkom u zadarskom restoranu “Roko”, gdje inače zalaze i košarkaši.

- Odradili smo prvi dio, dečki su to zaslužili. Malo smo popričali, družili se i svojim kućama otišli u dobrom raspoloženju, dok s radom nastavljamo danas, a 17. siječnja ćemo se uputiti u Međugorje. Istina, bilo je najprije planirano da odemo u Novigrad, međutim, iz tehničkih razloga došlo je do promjene - kazao je Štimac koji je u nedjelju izišao na glasovanje u svojem Splitu.

Istodobno je kako veli obavio određen razgovore u svezi mogućeg angažiranja nekog od igrača.

- Nije nikakva tajna, pričao sam s ljudima iz Hajduka, ali i iz Rijeke, pa kroz ovaj tjedan očekujem realizaciju naših dogovora. Mi smo u stalnim kontaktima s igračima, odnosno s još nekim klubovima iz kojih bi nam trebali doći igrači.

Pričekajmo koji dan ili možda dva onda ćemo o konkretnim imenima - zaključio je Štimac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:20