IDE KOD MOURINHA

TO BI ZAISTA BILA PRAVA SENZACIJA! Ibrahimović je svojom zjavom raspametio nogometne navijače na Otoku

 Getty / Alex Livesey

Engleski mediji raspisali su se o senzacionalnom mogućem transferu Zlatana Ibrahimovića u Premierligu.

Sjajnom švedskom napadaču danas su 34 godine i čini se kako će po završetku sezone kada mu istekne ugovor s PSG-om on napustiti redove pariškog kluba. Nagađalo se kako bi njegova nova destinacija mogla biti američka MLS liga, ali Ibrahimović bi, čini se, još godinu dana želio igrati u nekom moćnom europskom klubu, po mogućnosti Engleskom.

"Imam još tri mjeseca ugovor ovdje, a onda što će se dogoditi? Velike će se stvari dogoditi. Da li je Premierliga nešto što bih želio? Recimo samo da sam u formi“, rekao je Ibrahimović nakon 2-1 pobjede PSG-a protiv Chelseaja u utorak u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Nije rekao puno, ali dovoljno da zagolica maštu engleskih medija i navijača.

Ali koji bi engleski klub mogao dovesti Ibrahimovića? Daily Mail piše kako je glavni favorit za njegovo dovođenje Manchester United ukoliko na menadžersku klupu na kraju zasjedne Jose Mourinho.

Ibrahimović trenutno zarađuje oko 230.000 funti tjedno u PSG-u, a zasigurno u novom klubu neće pristati na sitniš. Ako idemo procesom eliminacije, takvu plaću u Engleskoj mogu mu više-manje platiti samo četiri kluba, a to su Manchester United, Manchester City, Chelsea i Arsenal.

Prije 16 godina Ibrahimović je bio blizu potpisa za Arsenal, a danas otvoreno koketira s Premierligom. Njegov dolazak zasigurno bi donio golove, glamur i aroganciju…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:12