VAHA OPET U MAKSMIRU

Tomas: Dinamo je izgledao jako loše; Barišić: Teže mi je pao poraz u Zadru

Vahid Halilhodžić nije se začudio kada smo mu rekli da je Sammir u posljednje vrijeme ponovno malo nestašan
 Ronald Goršić/CROPIX

- Doći ću pogledati Dinamo - obećao je Vahid Halilhodžić nakon što su “modri” postali dio europske nogometne elite. Protiv Ajaxa je ispunio obećanje. Sreli smo ga prije utakmice ispod zapadne tribine.

- Obišao sam prijatelje i vidio se sa Zokijem Mamićem. Ipak me uz Zagreb vežu lijepe uspomene - rekao je Vaha koji nije htio o današnjem Dinamu.

- Nisam ih baš gledao. Ipak, valjda sam udario dobre temelje - kazao je izbornik Alžira, kojeg su zanimale novine iz svlačionice. Nije se začudio kada smo mu rekli da je Sammir u posljednje vrijeme ponovno malo nestašan.

- A kad sam s njim napravio dogovor da mi se javlja ako želi van, onda ste mi se smijali. S njime treba znati - završio je Vaha.

Davor Šuker je sa značkom Dinama na reveru stao pred novinare:

- Žalostan sam zbog rezultata. No, za Ligu prvaka treba ipak nešto više. Ajax je momčad koja zna što želi. Nadigrali su nas u svim elementima igre - rezimirao je Šuker. Nakon njega se iz svečane lože spustio Tomislav Marčinko.

Pitali smo ga zasjeda li možda IO Dinama.

- Pa, mi smo ozbiljan klub. Zasjeda, ali za šankom - otkrio je Marčinko i izgubio se u Uefinom šatoru...

- Nema potresa. Pa nama je teže zbog onog što se dogodilo u Zadru - rekao je Mirko Barišić i nastavio:

- Mi moramo paziti na HNL jer trebamo igrati u Ligi prvaka svake godine. Ajax je bio bolji, imaju tu dobru školu i sjajnu selekciju. No, i u ovom smo porazu vidjeli nešto dobroga. Dobili smo malog Kovačića koji je već spreman na velike stvari - završio je predsjednik kluba, dodavši kako je to ipak bila dobra utakmica.

Dijametralno suprotni stav imao je Stjepan Tomas.

- Loša utakmica. Vrlo loša. Možda i najlošija Dinamova u ovoj sezoni. Igrači Dinama bili su indisponirani kao rijetko kada, procijenio je...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:14