'VI NISTE HAJDUK'

Torcida gađala hajdukovce stolicama

Sada moramo prespavati, a onda dati DVD s ove utakmice da se srame načina na koji nose dres Hajduka - rekao je trener Hajduka
 Ranko Šuvar/Cropix

Hajduk je i u Sigetu nastavio s tmurnim, negledljivim i pomalo sramotnim partijama koje nikako ne idu uz klub takve reputacije i tradicije. Torcida je svoje ljubimce na kraju utakmice ispratila ružnim povicima, skandiranjem “Vi niste Hajduk”, te ih na koncu gađala i stolicama. Navijači Hajduka domaće su igrače ispratili dugim i zasluženim pljeskom.

- Ni u najcrnjim snovima nisam vjerovao da Hajduk može biti ovoliko loš. Igrači koji su dobili priliku nisu pokazali ono što mogu, većina ih nije zadovoljila. Sada se nalazimo u jako teškoj situaciji pod psihološkom blokadom, ali moramo ostati pribrani i sezonu što je bolje moguće odraditi do kraja - rekao je trener Bijelih Ante Miše te nastavio:

- Ne razmišljam o ostavci. U Sigetu smo izveli vrlo mladi sastav, no ti igrači nisu položili. Sada moramo prespavati, a onda dati DVD s ove utakmice da se srame načina na koji nose dres Hajduka.

S druge strane, trener Crnih Davor Mladina primao je mnogo čestitaka. I zasluženo.

- Hrvatski dragovoljac je zaista bio dobar i zbog toga je Hajduk djelovao toliko indisponirano.Ovo što smo napravili u nastavku sezone, to je svjetski rekord. Vjerujte, mi nismo momčad za Drugu ligu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2022 19:10