VRSALJKO STIŽE U MADRID?

TRANSFER DA SE SMRZNEŠ Real traži paprenu cijenu za Matea Kovačića!

 Getty Images

Gianluca Di Marzio, koji je veliki autoritet za pitanje transfera na Čizmi, premda u zadnje vrijeme zna i bombardirati preko mjere, pa nešto prođe, a nešto ne, u eter je lansirao nove informacije vezane uz Šimu Vrsaljka i Matea Kovačića, na dva Vatrena i dva transfera koja ionako čekaju bijeli dim.

Hoće li Di Marzio pogoditi, pokazat će vrijeme, ali gdje ima dima... znate već.

Dakle, prema pisanju vodećeg talijanskog novinara po pitanju mercata, Šime Vrsaljko na pragu je potpisa za Atletico, dok je Mateo Kovačić na putu prema Juventusu. A insajderske priče zvuče ovako:

“Predstavnici Sassuola danas (četvrtak) putuju u Madrid, gdje trebaju finiširati transfer Vrsaljka u Atletico, a ostaju tek detalji koji se trebaju ispeglati. S obzirom na to da se radi o detaljima, taj bi posao danas trebao biti zgotovoljen”, prva je vijest.

“Juventus želi Pjanića i Kovačića, a najnovije vijesti govore da jedan ne isključuje drugoga, što sugerira i mogući odlazak Pogbe.

U svakom slučaju, dok se oko Pjanića tek treba ući u razgovor s Romom, Real je za Kovačića izvjesio cijenu od 25 milijuna eura, što Juventusu ne bi trebalo predstavljati veliki problem. Hrvat se, vrlo je izgledno, vraća u Italiju...”

To su, dakle, dvije friške, jučerašnje vijesti. Dok je Vrsaljko ionako već polugotova stvar, jer priča o Atleticu dugo traje, dok je i Kovačić sve češće u kombinacijama Juventusa, samo smo sada doznali i cijenu koju Kraljevi traže.

Ovo bi trebali biti ziceri koje Di Marzio u načelu ne promašuje, no dajmo još malo vremena da ‘lopta uđe u gol’...

Ono što bi bilo odlično i za vatrene ambicije, jest da se poslovi što prije riješe, kako bi se momci posve posvetili Hrvatskoj i Europskom nogometnom prvenstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:32