UNATOČ PORAZIMA

VIDEO Milan Badelj: I dalje mislim da smo bolja momčad od PAOK-a

'Ma koliko god se činilo čudno, ja sam i dalje dojma da smo kvalitetniji. Pobijedili su nas u dvije utakmice, uzeli šest bodova i izbacili nas iz Europe, ali...'
Zagreb, 151210.Stadion Maksimir. Euroliga, nogometna utakmica 6. kola skupine D, susret izmedju NK Dinama i grckog PAOK-a F. C.Na slici: Milan Badelj, Miroslav Sznaucer.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX

ZAGREB - “Žao mi je” - tri su riječi koje je Milan Badelj poput papagaja ponavljao nakon što je izašao iz svlačionice. A sve je bilo idealno i spremno za veliko slavlje. Na travnjak je momčad izveo u ulozi kapetana.

- Bili smo svjesni prilike koja nam se nudila, da napravimo nešto što nismo učinili četiri desetljeća . Sami smo se izborili za nju, ali nije išlo.

Voljni moment nije bio upitan. Vidjelo se da žele probiti obranu PAOK-a, ali ne i način na koji bi to napravili.

- Nema tko nije htio više od nas. Žao mi je ovih navijača koji su nas došli bodriti i koji su se smrznuli zbog nas.

PAOK je ipak bio preveliki zalogaj.

- Ma koliko god se činilo čudno, ja sam i dalje dojma da smo kvalitetniji. Pobijedili su nas u dvije utakmice, uzeli šest bodova i izbacili nas iz Europe, ali... - rekao je Badelj koji nije htio reći što budućnost nosi u njegovu slučaju.

- Smiješno mi je sada pričati o tome. Idem se odmoriti i zaliječiti rane. Na proljeće nas čeka obrana naslova - završio je kapetan Dinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:27