OŽIVIO KARIJERU

VIDEO: OVOG GOLA NE BI SE NI MARADONA POSRAMIO Francuz zaredao pet igrača pa zabio!

Čini se da je ove sezone stiglo vrijeme za njegov uspon - u 8 prvenstvenih nastupa postigao je 6 golova, a u nedjeljnom razbijanju St. Etienna u gostima zabio je dvaput
 AFP

Uvijek smo voljeli Hatema Ben Arfu.

Nekadašnji igrač Lyona, Marseillea i Newcastlea, svojedobno hit na igrici Footbal Manager (kao zvijezda u usponu), od ove sezone skrasio se na prekrasnom stadionu Allianz Riviera koja je dom francuskog prvoligaša Nice.

Danas 28-godišnje krilo, Francuz je uvijek nosio teret velikih očekivanja koja usprkos vrlo solidnoj, dapače odličnoj karijeri nije nužno do kraja ispunio. Istina, skupio je pregršt nastupa u Ligue 1 i Premiershipu, zabio i nešto golova, ali kao da je falio onaj konačni korak naprijed.

Čini se da je ove sezone stiglo vrijeme za njegov uspon - u 8 prvenstvenih nastupa postigao je 6 golova, a u nedjeljnom razbijanju St. Etienna u gostima zabio je dvaput, čime je zasjeo na prvo mjesto ljestvice strijelaca u Ligue 1.

Pritom je njegov drugi gol bio spektakularan. Ben Arfa je primio loptu na 40 metara od gola, okrenuo jednog čuvara, prošao drugog (i još jednom onog prvog), nanizao još dvojicu i zabio s 15 metara uz sam rub vratnice. Da je takvo što uradio Messi, vjerojatno bi srušio Twitter...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:06