PRAVA KOMEDIJA

VIDEO: POTEZI KOJI SU OBILJEŽILI VEČER Velika pogreška 'bogataša' i sramotna gluma Brazilca

 Screenshot: Reddit

Večeras su u Ligi prvaka odigrane dvije utakmice, a obje su završile neočekivanim rezultatima. Wolfsburg je šokirao Real slavivši s 2:0, dok je PSG kod kuće odigrao protiv Manchester Cityja 2:2.

Obje su utakmice obilježili bizarni potezi. U utakmici PSG-a i Manchester Cityja izdvojili smo gol Zlatana Ibrahimovića u tom trenutku za 1:1.

Bio je to zaista bizaran gol koji je proizašao nakon nevjerojatne pogreške Fernanda koji je na rubu vlastitog kaznenog prostora katastrofalno reagirao i pogodio Ibrahimovića u nogu, te se lopta odbila u nebranjenu mrežu Joea Harta.

U utakmici Wolfsburga i Reala brazilski bez 'kraljeva' Marcelo je pak nekih 20-ak minuta prije kraja na sramotan način simulirao.

Prvo je suparničkog igrača Arnolda udario, a potom je u bliskom kontaktu odglumio da ga je ovaj udario. Sudac je na kraju zaista pokazao žuti karton Arnoldu, jer je ovaj ušao u verbalnu raspravu s realovcima.

















Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.

Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:59