PODRŠKA VATRENIMA

VIDEO: PREDSJEDNICA U NIŽNJEM NOVGORODU Apsolutno sam optimist, vjerujem u našu pobjedu, nezahvalno je prognozirati, ali mislim da će biti 3-1 za nas!

 

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u Nižnji Novgorod gdje će u nedjelju navečer bodriti hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja se bori protiv Danske za ulazak u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

- Apsolutno sam optimist, mislim da će Hrvatska pobijediti. Vjerujem u našu pobjedu. Prognozirati rezultat je nezahvalno, iako sam malo prije rekla da će biti 3:1 za nas, ali vidjet ćemo. Navijat ćemo. Iznimno mi je drago da su svi dobro raspoloženi u stožeru i u reprezentaciji. Izbornik Dalić je naravno optimističan, ali i realan. Iznimno mi se sviđa poruka koju je dao igračima: 'Igrajte za Hrvatsku, igrajte za sebe, igrajte za svoje obitelji, igrajte opušteno i neopterećeno'. Nadam se da će tako i biti i da ćemo večeras slaviti pobjedu, izjavila je predsjednica Grabar-Kitarović uoči utakmice potvrdivši novinarima da je i ona, baš kao i cijela domovina, impresionirana igrom hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, javlja Novi list.

Президент Хорватии )))))

A post shared by (@david_tur_tur) on

- Naravno da sam impresionirana. Kao što sam rekla, utakmice sam pogledala i nekoliko puta. Ponovit ću ono što sam rekla, mislim da je izrazito bitno to što igraju kao tim. Ne samo kvalitetna igra, ne samo tehnika, već i taj timski duh na kojem izbornik posebno inzistira i vidim da ta opuštenost i ta igra za domovinu i jedni za druge da je to nešto što ih dodatno motivira, rekla je predsjednica, koja je u predvorju hotela u kojem je odsjela podijelila nekoliko autograma, a u međuvremenu se fotografirala i s frizerom Vatrenih Borisom Lipovcem Bokijem.

U međuvremenu, predsjednica je, kako javlja RTL, prognozirala i rezultat večerašnjeg sraza s Danskom.

- Prognozirati rezultat je nezahvalno, ali maloprije sam rekla da mislim kako ćemo pobijediti 3:1, kazale je predsjednica.

Instagram
Boris Lipovac Boki, frizer Vatrenih u društvu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u Nižnjem Novgorodu

Ured predsjednice

Ured predsjednice

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:16