DINAMOV ČLANSKI TJEDAN

ZABAVA U KEREMPUHU Tarik Filipović se družio s igračima Futsal Dinama nakon što su pogledali njegovu predstavu o Ćiri Blaževiću

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.09.2018. u 11:42

Futsal Dinamo

Tarik Filipović s igračima Futsal Dinama

 

Igrači Futsal Dinama dobro su se zabavili u srijedu navečer u sklopu 'Dinamovog članskog tjedna' pogledavši predstavu Tarika Filipovića 'Ćiro' u kazalištu Kerempuh.

Dogodovštine slavnog trenera u performansu legendarnog glumca nasmijali su ne samo igrače, već i sve prisutne članove kluba, a Tarik, inače i sam član Futsal Dinama, sjajnom je improvizacijom u predstavu ubacio i sam Futsal Dinamo, spominjući atmosferu na njihovim utakmicama te srčanost i borbenost igrača na terenu.

Futsal Dinamo

Tarik Filipović

 

Poslije predstave upriličeno je druženje igrača i glumca prilikom kojeg je Tariku darovana posebna Dinamova kravata, a Tarik im je objasnio kako su sve dogodovštine i anegdote u predstavi zaista iz Ćirinog života.

Na druženju je pao dogovor o uzvratnom posjetu Tarika i ostalih glumaca iz Kerempuha na prvoj ovosezonskoj utakmici Futsal Dinama u petak, 5. listopada, od 20 sati u Domu sportova protiv Broda 031. Dinamov članski tjedan nastavlja se u četvrtak turnirom svih članova u SC Fair Play u Jazbini 150.

Futsal Dinamo

Igrači Futsal Dinamo na predstavi u Kerempuhu

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo