VLATKO MARKOVIĆ

'Zbog Hrvoja Maleša trpi hrvatski nogomet!'

Predsjednik HNS-a ističe da je on u posljednjih 15 godina postigao što neki neće za idućih 150
 Nenad Dugi / Cropix

ZAGREB - I prije nego što je službeno postao novi ministar sporta Željko Jovanović odlučio je početi borbu protiv korupcije i kriminala u nogometu te odmah napao Hrvatski nogometni savez izjavom: 'Vrh HNS-a je močvara koju treba isušiti!' A na vrhu HNS-a posljednjih se 13 godina nalazi - Vlatko Marković, piše Slobodna Dalmacija.

- Jovanović kaže? Koji Jovanović? Onaj što je izišo iz močvare? Smiješno je i deplasirano uopće odgovarati na takve provokacije. Ili je možda mislio na neki drugi HNS? Mogu ga jedino pozvati u Rusanovu 13 da vidi kako besprijekorno posluje organizacija koju vodi Vlatko Marković - tvrdi predsjednik HNS-a.

Hrvoje Maleš, predsjednik HNK Hajduk, u međuvremenu je postao nacionalnim junakom nakon što je prokazao korupciju u sudačkoj organizaciji. Iako je očekivao pohvalu čelnika HNS-a, ona je izostala. Znači li to da Marković ne podržava Malešov potez?

- Osobno smatram da se radi o klubaškim interesima zbog kojih trpi cijeli hrvatski nogomet. A sve se događa u trenucima dok spadamo u vrh europskog nogometa. Za mene je to tragedija. Meni je savjest čista. Za razliku od drugih koji rade izvan svih rezona, ja svoj posao obavljam pošteno i korektno - zaključio je Marković.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:47