NA KOJU ĆE STRANU?

Zdravko Mamić potvrdio: 'U Maksimir je stigao službeni poziv Haliloviću da se priključi BiH!'

 Tom Dubravec/CROPIX

Može izbornik BiH pričati što hoće, ali nije ispalo onako kako je rekao. A mogli smo pročitati, naravno, ako nije izmišljeno ili krivo interpretirano, da sad neće zvati Alena Halilovića u svoju vrstu. Međutim, izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić kazao je da je jučer u Maksimir stigao i službeni poziv Haliloviću da se priključi reprezentaciji BiH, te da se pojavi na okupljanju! Ono od prije neki dan nije bila prava priča, sad je službeno.

Mladi Halilović zahvalio se na pozivnici, kazao je kako mu je to velika čast, ali isto tako je poručio da će “još malo pričekati do konačne odluke za koju reprezentaciju će igrati”.

Dojam jest da su u Hrvatskom nogometnom savezu olako shvatili ovu priču oko Halilovića.

Menadžeri motrili Ibaneza i Tomečaka

Čak 300 gledatelja okupilo se na jučerašnjoj utakmici Dinama i Münchena 1860. Među njima bio je i dioničar Hajduka Jako Andabak koji je sjedio u društvu Dinamovih čelnika i pozorno promatrao utakmicu. Bilo je na utakmici i mnoštvo menadžera, a saznajemo da su čak četiri kluba promatrala Luisa Ibaneza. Argentinac nam nije želio kazati o kojim klubovima se radi. Također, dva zainteresirana kluba gledala su Ivana Tomečaka, prema nekim šaputanjima, nije nemoguće da se Tomečakov transfer dogodi već ove zime. Ipak, pričekajmo još malo, iako je činjenica da se Tomečak prošle jeseni nije naigrao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2022 01:44