DODO STIŽE U DINAMO?

Zeleno svjetlo Mandži, Papu i Cufreu raskinut će se ugovori

Zagreb, 051109. Stadion Maksimir.Nogometna utakmica Europske lige, skupine A, 4. kolo izmedju Dinama i nizozemskog Ajaxa.Na slici: sudac Michael Leslie Dean daje crveni karton igracu Dinama Leonardu Cufreu.Foto: Nenad Dugi / CROPIX
 Nenad Dugi / CROPIX

ZAGREB - Perverzno pojačanje iz Grčke, te dva lijeva bočna odigrali su svoje u dresu Dinama. Izvršni odbor “modrih” dao je u ponedjeljak zeleno svijetlo Upravi za sporazumne raskide ugovora s Papadopoulosom i Cufreom te prekid posudbe s Glavinom.

“Gaučos” je već odletio u Argentinu, a s Glavinom su dogovoreni detalji raskida. Što se tiče Papa, njegov menadžer obaviješten je o odluci i pozvan na “čašicu razgovora”. Nema sumnje da bi Mamić radije popio gorki pelin nego čuo iznos odštete, ali namiriti se može od prodaje Mandžukića za koju je, navodno, također dobivena suglasnost IO-a. Pod uvjetom da u klub sleti adekvatna ponuda, a zamjeniti bi ga trebao Dodo iz Intera.

- Ljubavi, nemoj o tome. U četvrtak imamo utakmicu - u svom je stilu otklonio razgovor o napadaču ZdravkoMamić, čiji je poduzetnički gen ovih dana utonuo u zimski san.

- Nemamo prihoda od ulaznica, TV prava i suvenira. Jedino možemo preživjeti od prodaje igrača, a oni su nam potrebni za rezultat. To je začarani krug - pojadao se izvršni dopredsjednik na pat poziciju u kojoj se našao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:14