'TERROR' IVICA

PA OVO JE PREBRUTALNO Ukućani - čuvajte se! Pogledajte kako pakleno udara nova zvijezda Big Brothera!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.04.2016. u 12:53

Screenshot: YouTube

Popularni hrvatski MMA borac, Ivica Trušček, uputio se u novu zanimljivu avanturu - postao je sudionik showa 'Big Brother'.

Nakon što je sudjelovao na zagrebačkom UFC eventu kao pratnja svom prijatelju i bivšem protivniku Nicolasu Dalbyu, Ivica Trušček poznat i pod nadimkom 'Terror' ušao je u Big Brother kuću, gdje će pokušati izdržati 50 dana te osvojiti 300.00 kuna, koliko iznosi glavna nagrada.

Ivicu su u Big Brother produkciji opisali ovako:

"Ivica Trušček rođen je u Koprivnici, a već kao dijete maštao je o tome da postane borac, a to mu se ostvarilo pa je tako postao MMA borac. Iako u ring ulazi bez problema, Ivica se plaši vožnje motora. U Big Brother, priznaje, prijavio se zbog novaca jer, kako kaže, mora podmiriti dugove. Za osobinu kojom će se isticati u odnosu na druge stanare navodi da će šutjeti najviše od svih, a u Kući će mu najviše nedostajati njegova djeca".

Inače, Trušček je najaktivniji hrvatski MMA borac. Tijekom svoje karijere nastupio je u više od 50 MMA mečeva i u svakom je od njih davao sve od sebe, piše Fight Site. Najimpresivniju pobjedu u karijeri ostvario je krajem prošle godine kada je u zagrebačkoj Ciboni na FFC-u 20, nokautirao Viktora Halmija, FFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji.

Trebala je to biti borba za naslov, ali popularni "Terror", nije uspio skinuti kilažu na potrebnih 70 kilograma pa je pojas ostao u Halmijevim rukama.

Pogledajte kako udara nova zvijezda Big Brothera - Ivica 'terror' Trušćek.

Izdvajamo