PRVENSTVO HRVATSKE

Daniel Mihelić najspretniji na opatijskoj buri

Jaka bura začinila je zadnji dan prvenstva za olimpijske klase
Opatija, 311009U razdoblju izmedu 28. i 31. Listopada, u Opatiji je u organizaciji jedrilicarskog kluba Opatija odrzano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u jedrenju za olimpijske klase.Na slici: Natjecatelji cekaju na vjetar.Foto: Davor Zunic / CROPIX
 Davor Zunic / CROPIX

ZAGREB - Posljednji dan, s nestabilnom burom, donio je prevrat u Laseru. Po ćudljivoj buri najspretniji i najsretniji bio je Daniel Mihelić (Galeb, Kostrena) koji je osvojio naslov prvaka. Srebro je pripalo Milanu Vujasinoviću (Labud, Split), a bronca Luki Radeliću (Labud).

U Laser Radialu Tina Mihelić (Labud) upisala je dvije pobjede i uzela naslov prvakinje u ukupnoj i ženskoj konkurenciji. Srebrni je Lovre Perhat (Mornar), a brončani Juraj Divjakinja (Opatija). U ženskoj konkurenciji viceprvakinja Hrvatske je Marina Dujmović (Uljanik Plovidba, Pula), a broncu je uzela Marijana Bello (Zagreb). Juniorska prvakinja u Laser Radialu je Dujmović.

Marin Mišura (Split) je potvrdio ono što se već znalo, da će uzeti zlato.

Srebro je pripalo Josipu Olujiću (Labud), koji je još junior. Budući da ostale klase nisu jedrile, za njih su konačnim rezultatima proglašeni subotnji.

Rezultati:

Mratović prvak u RS:X-u

470: 1. Šime Fantela/Igor Marenić (Sv. Krševan, Zadar).

Zvijezda: 1. Marin Lovrović/Siniša Mikuličić (Galeb).

49er: 1. Pavle Kostov/Petar Cupać (Uskok).

RS:X: 1. Luka Mratović (Mornar)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:34