ČEKA SE MATEŠA

Izborna skupština HOO-a odgođena za 12. studenoga

 Damir Krajac / CROPIX

Počasni predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Antun Vrdoljak i Josip Čop posjetili su u petak, 12. listopada 2012. predsjednika HOO-a Zlatka Matešu u bolnici u Barceloni...

Podsjetimo, predsjednik Mateša je 28. rujna prebačen u bolnički centar u Barceloni, nakon što je osjetio zdravstvene i kardiovaskularne tegobe tijekom boravka u Andori, gdje je zasjedao izvršni odbor Europskih olimpijskih odbora (EOO), čiji je on član.

Tijekom sljedećeg dana izvedeni su koronarografija i operativni zahvat. Odjel intenzivne njege napustio je ovog četvrtka. Prema procjeni liječnika dobro se oporavlja, ali se još neko vrijeme ne smije izlagati većim tjelesnim naporima.

Uzimajući u obzir njegovo trenutno zdravstveno stanje te preporuku liječnika, ali i činjenicu da je Mateša podnio kandidaturu za još jedan mandat na čelu HOO-a, izborna Skupština, koja se trebala održati 22. listopada, odgađa se odlukom Vijeća HOO-a za 12. studenoga. Rok za predaju kandidature za predsjednika HOO-a ističe 14. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:18