WEBBER

Mark Webber produljio s Red Bullom!

Zajedno smo sazrijevali tijekom godina i apsolutno je ispravan osjećaj ostati u Red Bullu još jednu sezonu – komentirao je Webber

Australski F1 vozač Mark Webber (35) potpisao je jednogodišnje produljenje ugovora s aktualnom momčadi Red Bull-Renaulta i tako stao na kraj špekulacijama po pitanju vlastite profesionalne budućnosti...

"Oduševljeni smo što možemo objaviti da je ugovor Marka Webbera produljen na još jednu godinu, što znači da će Australac nastaviti voziti za momčad u 2013. godini", stoji u priopćenju Red Bulla.

Otkako je 2007. godine stigao u Red Bull, Webber je ostvario devet Grand Prix pobjeda, 31 je put završavao na podiju, a osvojio je 10 pole-positiona.

- Pucam od samopouzdanja u ovom trenutku. Poznajem momčad vrlo dobro i osjećam se vrlo ugodno ovdje. Zajedno smo sazrijevali tijekom godina i apsolutno je ispravan osjećaj ostati u Red Bullu još jednu sezonu – komentirao je Webber, trenutno drugoplasirani u ukupnom poretku vozača Svjetskog F1 prvenstva s 13 bodova zaostatka za vodećim Fernandom Alonsom.

Webberova objava o produljenju ugovora s Red Bullom dolazi neposredno nakon njegove druge ovosezonske pobjede ostvarene na Velikoj nagradi Velike Britanije u Silverstoneu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:55