KAKO BEZ OUELLETTEA

Najbolji strijelac 'Medvjeda' otišao u Njemačku

    AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 19.07.2010. u 21:06

Medveščak u borbi za pak
Damir Krajac / CROPIX

Unatoč ponudama o nastavku suradnje igrač je u suradnji sa svojim menadžmentom odabrao karijeru nastaviti u njemačkoj ligi DEL - rekao je glasnogovornik kluba

Unatoč dugotrajnim pregovorima između Medveščaka i menadžera hokejaša Mikea Ouellettea, Mike je na kraju ipak odlučio svoju karijeru nastaviti u njemačkoj hokejskoj ligi DEL kao igrač momčadi Kassel Huskies.

- Pregovori s Ouellettom trajali su od kraja protekle sezone i moram priznati da su bili vro iscrpljujući. Unatoč klupskim ponudama i prijedlozima o nastavku suradnje igrač je u suradnji sa svojim menadžmentom odabrao karijeru nastavit u njemačkoj ligi DEL - izjavio je Ranko Vučinić, glasnogovornik Medveščaka i dodao:

- Žao nam je da je jedan od miljenika publike napustio zagrebački Medveščak, ali u sportu su takve situacije očekivane kad se radi o sezonskih ugovorima kakav je Ouellette imao u Zagrebu. No, nesmijemo zaboraviti kako su se Medveščaku u nekoliko proteklih mjeseci pridružili brojni novi igrači sa izvrsnom sportskom karijerom poput Banhama, Filewich, Reynolds, Kinasewich, te s nama slijedeće sezone ostaju i Letang, Hecimovich, Prpich, Guidarelly, Sandrock, Kristan, Lovrenčić, Macaulay, Blagus i brojni drugi. U slijedećim tjednima očekujemo potvrde suradnje s još nekoliko novih-starih imena i sigurno je kako ćemo biti spremni za sezonu! Prošle sezone ljestvica rezultata postavljena je vrlo visoko, a naš plan je ovu sezonu završiti jednako, čak i uspješnije!.

Momčad Medveščaka u Zagrebu se sastaje početkom kolovoza nakon čega slijede intenzivne pripreme momčadi u Hrvatskoj i inozemstvu. Početkom rujna svega nekoliko dana prije službenog početka lige EBEL Medveščak organizira Memorijalni turnir FERDO SPAJIĆ 2010 (Jesenice, VSV, KAC). Prvu EBEL utakmicu Medveščak igra 10. rujna u Grazu, a već 12. rujna u Zagrebu (RC Salzburg)!

Izdvajamo