OBITELJ ZGROŽENA

NEVJEROJATNO Novinar se prerušio u svećenika kako bi ušao u bolničku sobu Michaela Schumachera!

Njemački i engleski mediji prenijeli su izjavu Schumacherove menađerice Sabine Kehm kako je novinar prerušen u svećenika pokušao dobiti pristup sobi njemačkog vozača

Ponekad se čini da ljudskoj bezosjećajnosti nema kraja. Engleski list The Guardian prenosi izjavu menadžerice Michaela Schumachera o tome kako se zasada neidentificirani novinar prerušio u svećenika samo kako bi mogao ući u bolničku sobu teško stradale legende Formule 1. Nakon što je njegova krinka otkrivena, bolničko osiguranje ga je izvelo iz zgrade.

Obitelj i sve druge osobe bliske Schumacheru naprosto su zgrožene, komentirajući da ne mogu vjerovati da se takvo nešto uopće može dogoditi. Na incident je u svom obraćanju novinarima aludirao i Gerard Saillant, jedan od vodećih pariških neurokirurga, koji je zamolio okupljene da imaju razumijevanja prema obitelji te da ne ometaju rad bolničkog osoblja samo kako bi dobili ekskluzivni intervju.

"U Corinino ime vas molim da ne vršite pritisak na nas, niti na obitelj. Doktori ne skrivaju ništa te ih pustite da rade u miru"- riječi su doktora Saillanta.

Podsjećamo, M. Schumacher doživio je tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama kada je prilikom pada udario glavom u kamen. Njegova menađerica je osporila dosadašnje vijesti da je pao pri velikoj brzini, ističući da je kratko prije nesreće Schumacher stao kako bi pomogao prijatelju koji je pao, da bi nakon nastavljanja vožnje naletio na jedan kamen te udario glavom o drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:57