NOVI SPORTSKI CENTAR

Otvorena nova teretana Sparta Gym, koja nudi i program za djecu

Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i sportski novinari te sprotaši otvorili su sinoć «Sparta Gym», novi centar za one kojima je bitan sportski život, vrhunske sportaše ali i „celebrityje"
 Julio Frangen / (c)JulioFrangen www.julio-frangen-unifoto.com

Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i sportski novinari te sprotaši otvorili su sinoć Sparta Gym, novi centar za one kojima je bitan sportski život, vrhunske sportaše ali i „celebrityje“ koji će u zapadnom dijelu grada, u Medarskoj ulici, moći vježbati na čak na 850 metara kvadratnih. Dvije tartanske atletske staze (60 m), teretana, cardio, prostor za grupna vježbanja, ples i zumbu, MMM kavez, boksački ring… te vrhunski treneri koji garantiraju lijepo tijelo mamac su za profesionalni ili pak rekreativni trening. Svake prve nedjelje prije podne Spartagym će biti otvorena isključivo za djecu, među njima i onu s posebnim potrebama, kao što su i drevni Grci posvećivali vrijeme isključivo djeci.

ZXX / (c)JulioFrangen www.julio-frangen-unifoto.com

Na otvaranju su među ostalima bili i sportski novinar Ivica Blažičko, njegov kolega s Radija 101 Nenad Pavlica, boksač Stjepan Božić, a žensku su ljepotu pronosile Jelena Glišić, Ivana Mesec i mnoge druge ljepotice. Sparta Gym dvorana je jedinstvena i po svom vizualitetu. Zidove dvorane oslikao je Tomislav Lončarić – Lonac. Vlasnik Sparta Gymy je nekadašnji fotomodel, bodybuilderski prvak, kondicijski trener Budimir Šobat – Buda.

U skladu s idejom Sparte gym-a, na otvaranju su se pili isključivo energetski i vitaminski napici, a najčešće su se jele jabuke. Apsolutno sportski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:02