UOČI 50. ROĐENDANA

RIJEDAK ISTUP SCHUMACHEROVE SUPRUGE Žena legendarnog F1 vozača objavila priopćenje o njegovom stanju: 'Možete biti sigurni da je u dobrim rukama'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.01.2019. u 09:55

Ferrari's German driver Michael Schumacher and his wife Corinna smile as they arrive in the northern Italian resort of Madonna Di Campiglio to take part to the 15th Marlboro press meeting January 11, 2005. - PBEAHUODNDZ
REUTERS

Arhivska fotografija iz 2005. godine: Michael Schumacher sa suprugom Corinnom

Supruga Michaela Schumachera uoči njegovog 50. rođendana objavila je priopćenje u kojem zahvaljuje njegovim obožavateljima, objavio je njemački Bild, a prenio Daily Mail.

Corinna Schumacher rijetko istupa u javnost o zdravstvenom stanju legendarnog vozača Formule 1 koji je 2013. u Francuskoj doživio tešku nesreću na skijanju.

- Drago nam je i od srca vam zahvaljujemo što ćete proslaviti Michaelov 50. rođendan s njim i s nama.

Možete biti sigurni da je u dobrim rukama te da radimo sve što je moguće kako bismo mu pomogli.

Molim vas za razumijevanje - postupamo po njegovim željama te osjetljive teme, poput zdravlja, držimo u privatnosti. Zahvaljujemo vam na prijateljstvu i želimo puno sreće i zdravlja u 2019. godini - napisala je Corinna.

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 pao je tijekom skijanja sa sinom Mickom 29. prosinca 2013., a to se dogodilo u Meribelu u francuskim Alpama. Desnom stranom glave je udario o kamen, što je razbilo njegovu kacigu. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je prošao kroz nekoliko operacija, a idućih je šest mjeseci proveo u komi.

U travnju 2014. se probudio. Tada je iz bolnice u Grenobleu prebačen na privatnu lokaciju, pretpostavlja se u njegovu kuću u blizini jezera Geneva. Smatra se da se za njega sada brine tim od 15 liječnika koji su mu na raspolaganju 24 sata dnevno, a za cijenu od oko 130.000 eura tjedno.

Kada je pušten iz bolnice, Corinna je od javnosti zatražila podršku, no tada je rekla i da neće više javno govoriti i zamolila da se poštuje njihova privatnost.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo