UOČI 50. ROĐENDANA

RIJEDAK ISTUP SCHUMACHEROVE SUPRUGE Žena legendarnog F1 vozača objavila priopćenje o njegovom stanju: 'Možete biti sigurni da je u dobrim rukama'

Arhivska fotografija iz 2005. godine: Michael Schumacher sa suprugom Corinnom
 REUTERS

Supruga Michaela Schumachera uoči njegovog 50. rođendana objavila je priopćenje u kojem zahvaljuje njegovim obožavateljima, objavio je njemački Bild, a prenio Daily Mail.

Corinna Schumacher rijetko istupa u javnost o zdravstvenom stanju legendarnog vozača Formule 1 koji je 2013. u Francuskoj doživio tešku nesreću na skijanju.

- Drago nam je i od srca vam zahvaljujemo što ćete proslaviti Michaelov 50. rođendan s njim i s nama.

Možete biti sigurni da je u dobrim rukama te da radimo sve što je moguće kako bismo mu pomogli.

Molim vas za razumijevanje - postupamo po njegovim željama te osjetljive teme, poput zdravlja, držimo u privatnosti. Zahvaljujemo vam na prijateljstvu i želimo puno sreće i zdravlja u 2019. godini - napisala je Corinna.

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 pao je tijekom skijanja sa sinom Mickom 29. prosinca 2013., a to se dogodilo u Meribelu u francuskim Alpama. Desnom stranom glave je udario o kamen, što je razbilo njegovu kacigu. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je prošao kroz nekoliko operacija, a idućih je šest mjeseci proveo u komi.

U travnju 2014. se probudio. Tada je iz bolnice u Grenobleu prebačen na privatnu lokaciju, pretpostavlja se u njegovu kuću u blizini jezera Geneva. Smatra se da se za njega sada brine tim od 15 liječnika koji su mu na raspolaganju 24 sata dnevno, a za cijenu od oko 130.000 eura tjedno.

Kada je pušten iz bolnice, Corinna je od javnosti zatražila podršku, no tada je rekla i da neće više javno govoriti i zamolila da se poštuje njihova privatnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:02