TOTALNO DEZORIJENTIRAN

ŠOKANTNO BUĐENJE ALONSA NAKON TEŠKOG POTRESAMOZGA 'Zovem se Fernando, imam 13 godina i vozim karting...'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 05.03.2015. u 19:13

AFP

Španjolski mediji prenose kako se Alonso jedno vrijeme uopće nije sjećao posljednjih 20 godina. Srećom, slavnom vozaču formule 1 pamćenje se ubrzo vratilo

Bivši dvostruki svjetski prvak u Formuli 1 Španjolac Fernando Alonso (33) zaradio je toliko jak potres mozga za vrijeme nedavnog udesa na treningu u Barceloni da je pomislio kako ima 13 godina i vozi karting.

"Zovem se Fernando, imam 13 godina i vozim karting, a jednog dana želim postati vozač Formule 1", odgovorio je Alonso na osnovno pitanje koje se postavlja u slučajevima jake kontuzije glave. Španjolski mediji prenose kako se Alonso jedno vrijeme uopće nije sjećao posljednjih 20 godina. Srećom, slavnom vozaču Formule 1 pamćenje se ubrzo vratilo.

Pilot McLarena stradao je koncem veljače nakon izlijetanja za vrijeme testiranja na stazi Circuit de Catalunya. Alonso je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad svojim McLarenom i pri brzini od oko 150 km/h zaletio se u zaštitnu ogradu. Alonso je helikopterom prevezen u bolnicu, gdje su pretrage pokazale da je španjolski vozač pretrpio potres mozga.

Zbog nesreće će propustiti otvaranje sezone 15. ožujka u Melbourneu.

Izdvajamo