LEGENDA GOLFA

Tiger Woods u bizarnoj nesreći lakše ozlijeđen

Svijet golfa je u šoku i s nestrpljenjem očekuju rasplet
Tiger Woods walks to the 14th green during the Arnold Palmer Invitational golf tournament in Orlando in this March 12, 2008 file photo. The world number one golfer was seriously injured in a car accident on Friday, a Florida newspaper reported. The Orlando Sentinel, citing the Florida Highway Patrol, said Woods' car struck a fire hydrant and a tree in Florida's Isleworth community, near Orlando. REUTERS/Hans Deryk/Files (UNITED STATES SPORT GOLF)
 Reuters

Najpopularniji i najbolji golf igrač na svijetu Tiger Woods (33) otpušten je iz bolnice na Floridi nakon što je doživio bizarnu prometnu nesreću. Jedan od najbogatijih sportaša na svijetu i maneken Nikea bio je u svom novom automobilu Cadillac SUV-u te je, navodno, nakon izlaska iz svoje kuće udario u drvo i hidrant.

- Tiger je napustio bolnicu s ozljedama lica. Smatramo da se ne radi o ničemu više osim o običnoj nesreći - rekao je gradonačelnik Orange Countyja Gary Bruhn te je dodao da je Tiger zadobio manje ozljede (porezotine) lica, ali da je s njim sve u najboljem redu.

Prema nekim podacima zračni jastuci se nisu otvorili što sugerira da se Woods vozio dosta sporo te da za njima nije bilo potrebe, ali sigurno je da vozač nije bio pod utjecanjem alkohola.

Policija i dalje istražuje nesreću, ali nije poznato tko bi mogao snositi krivnju osim samog američkog golfera.

Tiger Woods živi u predgrađu Islewortha koje je elitno naselje u blizini Orlanda.

Tiger Woods je najbolji igrač golfa na svijetu i osvojio je 14 prestižnih titula te ukupno 93 naslova od kojih su 71 sa PGA Toura. Prije godinu dana nakratko je napustio sport kako bi operirao koljeno, a nakon toga imao je veličanstveni povratak na američkim terenima. Postao je ikona kada je 1997. godine sa 21 godinom osvojio prvi naslov na jednom od najvećih turnira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:09