'DVOBOJ DIVLJAKA'

VIDEO David Haye nokautirao Derecka Chisoru!

    AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 15.07.2012. u 00:25

Najprije je kombinacijom ljevice i desnice prvi put poslao 28-godišnjeg suparnika na pod, a nedugo potom, nakon što je ovaj preživio sudačko brojanje, vezao kombinaciju od pet udaraca

Tehničkim nokautom u petoj rundi pobijedio je David Haye Derecka Chisoru u nelicenciranom dvoboju dvojice najboljih britanskih boksača-teškaša u Londonu, na stadionu West Ham Uniteda...

U otvorenoj i atraktivnoj borbi na prepunom Upton Parku Haye je imao bodovnu prednost do pete runde dvoboja, kada je pokazao svoju boksačku klasu. Najprije je kombinacijom ljevice i desnice prvi put poslao 28-godišnjeg suparnika na pod, a nedugo potom, nakon što je ovaj preživio sudačko brojanje, vezao kombinaciju od pet udaraca (tri desna direkta i dva udarca lijevom rukom), te Chisoru oborio drugi put.

Iako se tri godine mlađi boksač ponovno uspio pridići, sudac u ringu prekinuo je meč dodijelivši pobjedu 31-godišnjem Hayeu.

Chisora niti jednom dosad u profesionalnoj karijeri, a boksao je 18 mečeva, nije bio na podu. Nije mu se to dogodilo niti protiv Vitalija Klička u Münchenu 18. veljače ove godine.

Nakon te borbe Chisora i Haye sukobili su se na press-konferenciji u moguće insceniranome fizičkom obračunu. Cijela trakavica s teškim prijetnjama i uskraćenim boksačkim licencama (Chisora je na Upton Parku boksao bez dozvole!) završila je londonskom pobjedom Hayea u, kako su je promotori nazvali, "Bici za Britaniju".

Nakon meča dvojica su se boraca korektno pozdravila i zajednički se fotografirala.

Izdvajamo