'ZNALA SAM DA ĆE BITI VRUĆE'

VIDEO: NASTUP KOJI BI MOGAO PROMIJENITI UMJETNIČKO KLIZANJE Lijepa Ruskinja na led je stupila odjevena u stjuardesu, a otišla je skoro bez ičega...

 
Elizaveta "Liza" Sergejevna Tuktamiševa
 Profimedia, Press Association

Ruska klizačica Elizaveta "Liza" Sergejevna Tuktamiševa (21) u ponedjeljak je u kanadskom gradu Quebecu na natjecanju Skate Canada Grand Prix osvojila prvo mjesto, međutim nitko skoro neće zaboraviti njezin provokativni nastup tijekom ekshibicijskog dijela natjecanja, piše RT.

Tuktamiševa je na led izašla obučena kao stjuardesa i s pladnjem u ruci, tobože spremna da posluži piće putniku u zrakoplovu. Ruskinja je potom pladanj ostavila na ogradi te je počela klizati na pjesmu "Toxic" američke pjevačice Britney Spears. Prikladno, s obzirom na to da Spears u spotu za tu pjesmu također glumi stjuardesu.

Klizačica je svojim senzualnim nastupom dobrano ugrijala atmosferu u dvorani, no pravi je šok za gledatelje i suce uslijedio kada je na vrhuncu točke Tuktamiševa skinula gornji dio svog kostima. Publika je taj njezin potez nagradila uzvicima odobrenja. Ruskinja je poslije nastupa rekla da je njezin trener isprve bio skeptičan prema ideji da izvede takav seksepilni program, ali da mu se na koncu svidio program.

"Bila je to ideja moje prijateljice. Meni se svidjela jer sam znala da će nastup biti vruć, s obzirom na to da je riječ o pjesmi 'Toxic' (Britney Spears) pa sam ga ponudila trenerima. Isprve je bio skeptičan, ali mu se naposljetku svidio. Puno smo radili na njemu, međutim kako mi je to bio prvi puta da kližem u tom kostimu, potkrale su mi se manje greške. Njih ćemo ispraviti u Japanu i tamo ću program izvesti puno kvalitetnije. Svi su moji kolege bili oduševljeni. Moj je dečko Andrej znao što može očekivati pa mu se program, naravno, svidio."

Women's gold medalist Elizaveta Tuktamysheva of Russia perform in the closing gala at Skate Canada International in Laval, Que., Sunday, Oct. 28, 2018., Image: 392992465, License: Rights-managed, Restrictions: World rights excluding North America, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Elizaveta "Liza" Sergejevna Tuktamiševa

Tuktamiševa uživa u novostečenoj popularnost koju si je priskrbila vrućim nastupom na hladnom kanadskom ledu. "Lijepo je što me obožavatelji vide kao klizačicu koja će izvesti nešto posebno. Na kraju krajeva, ekshibicijski je program za obožavatelje, a ne suce."

Korisnici društvenih mreža pohvalili su Ruskinjin nastup. "Draga, ubila si nas", napisala je jedna korisnica. "'Toxic' u izvedbi Lize Tuktamiševe bio je sve čemu sam se nadao i puno više od toga", dodao je drugi korisnik. "Elizaveta Tuktamiševa klizanju dovodi nove obožavatelje", rekla je treća korisnica. "I bolje je da taj program nije izvela tijekom natjecanja. Suci bi dobili srčane udare", rekao je televizijski komentator prijenosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:53