NEMA OPUŠTANJA

VIDEO: NIKOM NIŠTA NIJE BILO JASNO Evo zašto su dvojica engleskih reprezentativaca u kriketu usred slavlja pobjegli s pobjedničkog postolja

 
 Profimedia, Press Association

Nakon dugogodišnje dominacije Australije u Svjetskom kupu u kriketu, na ovogodišnjem izdanju koje se održalo u Engleskoj i Walesu Englezi su napokon došli na svoje osvojivši turnir.

Ako u ničemu drugome, onda barem u njihovom tradicionalnom sportu, u nedjelju su u dramatičnom finalu uspjeli potpuno nadigrati Novi Zeland.

Slavlje je moglo započeti i nije prošlo puno od podizanja trofeja do slavljeničkog prskanja šampanjcem po suigračima u režiji kapetana Jonnyja Bairstowa.

No, u tom trenutku uslijedio je neobičan trenutak koji je skrenuo pažnju svih prisutnih na slavlju kao i gledateljima na malim ekranima.

Dvojica reprezentativaca Moeen Ali i Adil Rashid, naime, u tom su trenutku velikom brzinom napustili podij i pomaknuli se iza svih suigrača, a razlog je religijske prirode, javlja Daily Mail.

PICTURE: TREVOR ADAMS / MATRIXPICTURES.CO.UK
PLEASE CREDIT ALL USES

WORLD RIGHTS

English Cricket fans celebrate in Trafalgar Square after England win The 2019 ICC Cricket World Cup against New Zealand.

JULY 14th 2019

REF: MTX 192524, Image: 458450964, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Matrixpictures UK
Profimedia, Matrixpictures UK

Ali i Rashid su praktični muslimani kojima vjera brani konzumiranje alkohola, pa čak i slučajnu, te su tako revno odreagirali kako im alkohol iz šampanjca ne bi kroz usta ili kožu ušao u organizam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:31