RIJEČ TRENERA

Stramaccioni: Zasluženo smo slavili; Krstičević: Nismo zaslužili taj previsoki poraz

    AUTOR:
    • Alen Orlić

  • OBJAVLJENO:
  • 02.08.2012. u 23:26

Andrea Stramaccioni bio je zadovoljan rezultatom, ali i igrom koju je njegova momčad prikazala u Splitu.

- Zasluženo smo pobijedili kad se pogleda što smo sve pokazali u ovih 90 minuta. Iako fizički još uvijek nismo na visokoj razini bilo je puno dobrih stvari u našoj igri. Hajduk ima momčad s puno potencijala. To su mladi igrači od kojih bi neki u budućnosti mogli igrati u velikim europskim klubovima.

Interov trener posebno je istaknuo atmosferu na tribinama.

- Bio je ovo stvarno izvanredan doživljaj. Ova atmosfera može služiti na čast Hajduku i njegovim navijačima. Može biti primjer za sport - kazao je Stramaccioni.

Mišo Krstićević nije bio nesretan zubog poraza.

- Bili smo impresionirani Interom i cijelim stadionom. Htjeli smo ostvarili pozitivan rezultat. Šteta zbog ovako velikog poraza, ali zbog ove prekrasne atmosfere mogu samo reći hvala publici. Jer trebalo je ovo doživjeti i ostati miran.

Utakmica je bila jednosmjerna. Nema se tu što reći.

- Inter nije imao neke stopostotne šanse nego su iz tri udarca zabili golove. To je odlika prave velike ekipe. Mi nemamo potrebno iskustvo, a očito je umor uzeo danak, kao i neiskustvo mojih igrača. Teško je igrati protiv ovako kvalitetne ekipe posebno kad drže loptu. To su izvanredni igrači koji su već sad u vrhunskoj formi. S druge strane mi smo sve utakmice odigrali uz veliko emocionalno i fizičko pražnjenje. Od Skonta do Splta teško je takve utakmice ponavljati svaka tri dana.

Izdvajamo