ODMAH NA VELIKOJ SCENI

STRINIĆ I SLUŽBENO NAPOLIJEV Splićanin bi trebao debitirati u derbiju s Juventusom

    AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 01.01.2015. u 11:30

http://www.sscnapoli.it

Hrvatski reprezentativac Ivan Strinić uspješno je odradio liječnički pregled u Castelvolturnu i uskoro će finalizirati prijelaz u redove novog kluba

Igrači Napolija u ponedjeljak su se vratili treninzima pod vodstvom trenera Rafaela Beniteza, a u srijedu im se priključuju i Južnoamerikanci. Prvog dana posljednjeg tjedna u 2014. godini u Italiju je stiglo i novo pojačanje Plavih. Hrvatski reprezentativac Ivan Strinić uspješno je odradio liječnički pregled u Castelvolturnu i uskoro će finalizirati prijelaz u redove novog kluba. Ugovor s Dnjiprom mu istječe 31. prosinca i prvog dana u novoj godini trebao bi postati član Napolija kao slobodni igrač.

Strinić se susreo sa svojim trenerom Benitezom i s njime malo porazgovarao, a s obzirom da je od 9. studenoga bez utakmica u nogama, sigurno neće debitirati u sljedećoj Napolijevoj utakmici, 6. siječnja s Cesenom. No zato bi na travnjaku, i to udarnih 11, trebao biti pet dana kasnije. Tada je na rasporedu veliki derbi, na stadion San Paolo stiže Juventus. U Napulju se priča o još jednom hrvatskom igraču. Josip Radošević već je dugo u dubokoj sjeni u Napoliju.

- Josipova budućnost još nije poznata. Prošlog ljeta bilo je konkretnih upita iz Serie B i inozemstva, sada službenih ponuda nema. Ako novi klub ne ponudi garanciju da će Radošević igrati, tada će najvjerojatnije ostati u Napulju do ljeta - poručio je Radoševićev agent Bofise.

Izdvajamo