OŠTAR NAPAD

GULBIS POPLJUVAO ĐOKOVIĆA 'Novak je nekada bio normalna osoba, ali novac mu je udario u glavu...'

Ima li drugačijih primjera? Naravno da ima. Iskreno, takav sam ja, nepromijenjen, bez obzira na bilo što oko mene - završio je Gulbis

Iako postoje mnogi koji su oduševljeni likom i djelom prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, postoji i mnogo onih koji na površinu izbacuju mnogo toga negativnog kada je srpski tenisač u pitanju...

Karizmatični latvijski tenisač Ernests Gulbis, t renutačno 36. igrač s ATP ljestvice, je jedan od onih kojima Đoković ide na živce.

- Jednostavno ne podnosim takve ljude. Koji se potpuno promjene kada dotaknu slavu i novac - rekao je za onthegotennis.com Gulbis i nastavio:

- Nekada je Đoković bio normalna osoba, no danas on i ja nemamo ništa zajedničko. Novac i uspjesi su mu, klasično rečeno, udarili u glavu. Zbilja ne volim takve ljude, to su ljudi bez pravog karaktera. Ima li drugačijih primjera? Naravno da ima. Iskreno, takav sam ja, nepromijenjen, bez obzira na bilo što oko mene - završio je Gulbis, čiji je otac, usput rečeno, jedan od najbogatijih Latvijaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:12