LOŠE VIJESTI

Petra Martić zbog ozljede otkazala nastup na Olimpijskim igrama u Londonu

Miriše li u Londonu na Peking? Barem kada su u pitanju tenisači. U ljeto 2008. godine četvorica su imala pravo nastupa, a jedino je Marin Čilić odigrao meč.

U Wimbledonu bi, kako danas izgleda, mogli ostati na dvojici. Zbog ozljede nastup je otkazala Petra Martić, ne zna se što će odlučiti Ivo Karlović.

- Do zadnjeg trena sam se nadala da ću u srijedu biti u zrakoplovu, poručila je iz Splita Martić koja se već tjednima bori s ozljedom stopala…

- Odradila sam nekoliko treninga, ali bol me nije napuštala. Moram poslušati liječnike koji su mi savjetovali mirovanje. U suprotnom riskiram pogoršanje ozljede.

Nastup Petre Martić intrigirao je zbog mogućnosti para s Ivom Karlovićem. Kako je na turniru tek 16 parova, do medalje se moglo doći sa samo tri pobjede. No, niti Karlović nije zdrav. Trenirajući u Umagu ozlijedio je gležanj.

Hrvatski tenis tako je ostao na Međugorcima Marinu Čiliću i Ivanu Dodigu. Čilić je posljednjih tjedana u odličnoj formi, nije isključeno da ne iznenadi na obnovljenoj travi Wimbledona. Možda i u paru s Dodigom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:07