SRAMOTA U MÜNCHENU

VIDEO: ČITAV LIJEČNIČKI TIM NAPUSTIO BAYERN Guardiola ih optužio za poraz od Porta u LP!

    AUTOR:
    • Arhiva

  • OBJAVLJENO:
  • 17.04.2015. u 08:23

Bayernov glavni doktor, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt u klubu je od 1977. godine

Nakon što su u četvrtfinalu u gostima poraženi od Porta (3:1), bavarski div Bayern nalazi se u teškoj situaciji kada je u pitanju prolazak u iduću fazu natjecanja, a osim negativnog rezultata u Portugalu, trener Pep Guardiola ima i velikih problema s ozlijeđenim igračima.

Posljednji u nizu je Madhi Benatija koji je stradao u utakmici protiv Leverkusena što se nimalo nije dopalo glavnom strategu Bavaraca.

Naime, nakon što je Marokanac napustio teren zbog ozljede, Guardiola se okrenuo prema liječničkom timu na klupi i ironično im zapljeskao na 'odlično' obavljenom poslu. To se definitivno nije dopalo cijeloj njemačkoj javnosti, a posebno liječničkoj službi Bayerna koja je odlučila napustiti München.

Bayernov glavni doktor, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt u klubu je od 1977. godine, a u svojoj karijeri njegove usluge su osim nogometaša Bayerna koristili i Usain Bolt, Boris Becker te reprezentativci Njemačke.

Müller-Wohlfahrt odlučio je nakon 38 godina napustiti Bayern, a glavni razlog bio je bezobrazni ispad španjolskog stratega koji je njegovu liječničku službu optužio za poraz u Ligi prvaka.

Izdvajamo