IZNESEN S TERENA

VIDEO: HOROR NA ANFIELDU Dejanu Lovrenu nakon brutalnog starta protivnika liptala krv, stadion je napustio na štakama...

Anfield je doslovce zanijemio, a suigrači su se uhvatili za glavu u 79. minuti susreta između Liverpoola i WBA kada je iz koljena Dejana Lovrena briznula krv. Scena koja nije za one slabijeg želuca dogodila se nakon sraza našeg braniča s veznjakom gostiju Craigom Gardnerom. Dvojac je krenuo na jednu loptu kod sredine igrališta, Gardner je do nje prvi došao, ali je ujedno i zabio čepove u Lovrenovo koljeno.

Članovi medicinskog osoblja odmah su dotrčali s bocom kisika i odnijeli hrvatskog braniča s terena. Gardner mu se kasnije došao ispričati, a igrači Liverpoola doslovce su izgubljeno gledali uokolo po terenu. U ovome času nemoguće je procijeniti ozbiljnost ozljede, no po onome što smo vidjeli, situacija je vrlo ozbiljna!

Inače, Liverpool je jedva spasio bod pogotkom Origija u šestoj minuti sudačke nadoknade nakon što je WBA vodio pogocima Dawsona i Olsona.

"Nije izgledalo dobro, nimalo, ali cijela momčad i cijeli klub stoji uz Dejana. Pomoći ćemo mu koliko god možemo", kazao je nakon utakmice Origi, dok je bivši veznjak Liverpoola Jason McAteer bio silno oštar prema Gardneru: "To je bio sramotan nasrtaj Gardnera! Nadam se da će ga Nogometni savez sankcionirati! Ovo se definitivno moglo izbjeći..."

Međutim nije. A sve do pregleda stručnjaka, gdje je Lovren otpremljen odmah nakon užasavajućih scena, nećemo znati koliko je točno ozbiljna ozljeda našeg reprezentativca. Nakon što je nominiran za igrača mjeseca u Premiershipu, u čemu velike zasluge ima menadžer Redsa Jürgen Klopp, sada 25-godišnjaku (opet!) visi nastupa na Euru.

"Ne znamo previše, radi se o posjekotini, i samo se možemo nadati na stvar nije preozbiljna. Čekamo dodatne pretrage", kazao je nakon utakmice Nijemac na klupi Liverpoola.

Dok, međutim, tijekom ponedjeljka očekujemo svježe vijesti nakon magnetske rezonance, raspoloženje Lovrenu, Liverpoolu, ali i stručnom stožeru vatrenih morao je popraviti tweet novinara Liverpool Echoa, koji je objavio fotografiju na kojoj je vidljivo da naš branič stadion napušta na štakama, što je svakako dobar znak!

Tagovi

Izdvajamo