BUDUĆA MMA ZVIJEZDA

VIDEO: KLINAC ODUŠEVIO AMERIKU Teško da je ovo legalno: 15-godišnjak prebio osam godina starijeg protivnika!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.05.2016. u 22:43

Screenshot: Facebook

Možda se buduća MMA zvijezda stvara u američkoj saveznoj državi Montana, gdje je 15-godišnji Conall Powers impresionirao u svojoj prvoj amaterskoj MMA borbi, piše Fight Site. Iako je još uvijek golobradi dječak, Conallu Powersu ta činjenica uopće nije smetala u njegovom prvom nastupu pred većim brojem gledatelja. Dogodilo se to prije tri tjedna, na eventu promocije Intense Championship Fighting, imena ICF 24.

Powersa je čekao još jedan debitant, no osam godina stariji borac, Richard Kohlman. Borba nije bila sankcionirana, nego se je vodila kao amaterska, čime je u potpunosti legalna, iako Powers još uvijek nema niti vozačku dozvolu, a nije niti punoljetan.

No, kad je borba krenula, vidjelo se koliko je ovaj mladi momak zapravo moćan u MMA-u te koliko dobar posao radi njegov otac, koji mu je ujedno i trener. Borba nije dugo potrajala, a Powers je izgledao uistinu impresivno, što možete pogledati u videu. Jedan od najboljih svjetskih MMA novinara, Ben Fowlkes, sve je to pratio iz prvih redova, te je na kraju meča bio oduševljen 'budućom MMA zvijezdom'.


Powers by MrBlackHoleMoon

Izdvajamo