DEBAKL MU TEŠKO PAO

VIDEO Mamić poludio: Ovaj dan će ući u povijest kluba, bit će kazni! Ovi igrači su jadnici koji mučki udaraju s leđa!

    AUTOR:
    • Dražen Žura

  • OBJAVLJENO:
  • 14.10.2011. u 20:53

YouTube

U Stanovima se nije dogodilo nikakvo čudio, nego je Zadar zaigrao muški, hrabro i bez ustručavanja jurnuo prema europskom Dinamo i na koncu ga srušio. Kleknuli su modri prvi put ove sezone na domaćoj sceni, što je i te kako razljutilo gazdu Zdravka Mamića.

- Čestitam, Zadru , ovo je najčišća pobjeda koju je netko ostvario protiv Dinama. Očekivao sam reakciju mojih igrača no nije je bilo, odigrali su katastrofalno neka se zapitaju pitaju tko će to platiti. Prije utakmice organizirali smo večeru koju sam platio iz svojeg džepa ,rekao im da idemo dobiti u Zadru. Nisu me poslušali, očekivao sam pozitivnu reakciju ali je nisam dobio. Vjerujte ništa više neće biti kao prije, ovaj dan će ući u povijest kluba! Ja u osam kola trebam osigurati četiri milijuna eura za premije i plaće. Hrvatski ljudi su gladni ,a oni umišljene zvijezde koje ne rade svoj posao. Po prvi put odlazim na bolovanje, ne znam tko će ovo isplatiti. Nudio sam i nudim našem kapetanu Badelju za pet godina tri milijuna eura, a njega nema na utakmici. Piša na sve ovo i eto vidite kakvi su igrači koje je lako dobiti pogotovo u Zadru i čestitam im na tome još jednom - grmio je Maminjo.

Više razloga za zadovoljstvo imao je Reno Sinovčićč koji je unatoč operaciji meniskusa , na štakama stigao na utakmicu te je uživao u svakom potezu Zadrovih igrača.

- Naš predsjednik Josip Bajlo prije utakmice kazao je kako bi bio zadovoljan neodlučnim rezultatom, no ja sam ga prekinuo i rekao: " Sigurna je jedinica, pobjeđujemo"! Svi naši igrači, su istoga uzrasta i veliki prijatelji, isto razmišljaju isto rade na terenu. Jednom rječju klapa su , a kad je tako onda i pobjeđujemo. Svima im čestitam.

BBB-i Bakljama prema policiji

Nezadovoljni zbivanjima na travnjaku BBB-ovci su u 64. minuti odnekud izvukli baklje i bacali ih prema tribini na kojoj se uglavnom nalazili policija i omanja skupina gledatelja. Kasnije su se poslužili i stolicama, dobili su i službeno upozorenje o mogućem prekidu utakmice. Očekivano, to na njih nije utjecalo i dalje su iz očito bogatog arsenala pirotehnike nastavili bacati prema policiji.

Izdvajamo