OBOŽAVAO JE IGRAČKE

Zaigrani napadač Manchester Cityja: Balotelli je kao dijete majku znao izluđivati svojim ponašanjem i temperamentom

    AUTOR:
    • Arhiva

  • OBJAVLJENO:
  • 01.07.2012. u 15:43

Sjajan na terenu, kažu za nogometaša Maria Balotellija, napadača Manchester cityja, ali djetinjast i zaigran, pa treneri imaju problema dok ga ne dovedu u red. Isto je mučilo i njegovu majku, koju je kao dijete znao izluđivati svojim ponašanjem i temperamentom.

I sada je Silvia Balotelli skrbna Talijanka došla je pomoći svome nestašnom 21-godišnjem sinu i posjetila ga u Engleskoj, kako bi mu sredila kuću, skuhala, oprala i pripazila na njega.

Budući nogometaš u kući nije imao peglu, pa ga je poslala u dućan da je kupi. Balotelli je otišao i par sati se nije pojavljivao, pa se majka već zabrinula.

No, vratio se živ i zdrav s kamionom punim “igračaka” od bicikla, trampolina do autića na daljinski i vespe. Majka je bila zgranuta i što je najbolje nije kupio peglu. Izvikala se na njega pred prijateljima i poslala ga natrag u dućan po glačalo.

Pomajka je ispričala kako ga je poslala da joj kupi dasku za peglanje, ali se on vratio s biciklom i trampolinom i rekao da Balotelli se zaigrao u šopingu i zaboravio po što je došao, majka ga je poslala po peglu, a vratio se s dvije vespe.

I Roberto Mancini, menadžer Manchester Cityja, osuo je paljbu na djetinjastog igrača zaluđenog igračkama zbog kojih se može i ozbiljno ozlijediti. Mancini je nedavno rekao da Balotelli zna potpuno izluditi i kada bi s njim svaki dan morao razgovarati, trebao bi posjećivati psihologa. Zaključio je da ako Mario ne bude jedan od najboljih igrača na svijetu, to će biti njegova krivnja, jer on ima sve, što je pokazao i na europskom prvenstvu. Balotelli je, kako i priliči razigranom dječarcu, jako optimističan, i Italiju vidi kao apsolutnog pobjedinka.

Balotelli inače svojim nepodopštinama zabavlaj ekipu u Manchesteru, a u pričama koje o njemu kolaju iamo i dosta pretjerivanja. Od prometne nesreće i čudnog razgovora s policajcima kojima je davao novac, beskućniku je dao tisuću funti, u pubu je isto toliko novaca davao gostima, odjeven u Djeda Mraza išao je po školama, a poseban autogram je dao dječakau koji je imao problema u školi. Drugi igrači Manchestera kažu da je super Mario odličan igrač, ali kao da je sišao s drugog planeta i sletio u njihov klub. Osim simpatičnih komentara, Balotelli dobiva i neagtivne, pa ga nazivaju talentiranim nikogovićem, koji će prokockati svoj talent i ostati samo njegovo problematično ponašanje. Optužuju ga za oholost, sebičnost, nedostatka timskog duha i nemogućnost da se odnosi normalno prema ljudima, pa razmišljaju i o prodaji.

Bili Balotellijevi prijatelji ili neprijatelji, nitko nije mogao ne biti dirnut scenom koja se dogodila u četvrtak navečer. Balotelli se bacio u zagrljaj svojoj majci Silviji, koji ga je u suzama prihvatila. Balotelli je rekao da je posvetio svoje ciljeve joj: "Ja sam čekao ovaj trenutak tako dugo, a posebno moja mama, želim da ona bude sretna."

Silvia i njezin suprug Francesco Balotelli usvojili su dječaka iz Gane, čiji su roditelji bili emigranti, a dječačić je imao tešku bolest crijeva, koju siromašna obitelj nije mogla liječiti. Balotellijevi su ga usvojili, a Mario je zadržao kontakt sa svojom braćom. Roditelji su ga navodno pokušali vratiti sebi, ali su im sudovi to odbiajli i na kraju je Mario dobio talijansko državljanstvo i udaljio se od bioloških roditelja.

Izdvajamo