SLATKO

Ovaj kratki video koze koja sva sretna skače po kauču sasvim sigurno će vam uljepšati večer

Mnogi su komentirali kako je ovo dokaz da je sasvim malo dovoljno za sreću, a drugi su utvrdili da i sami žele ovakvog ljubimca
 Facebook

Na kraju radnog tjedna uvijek je dobrodošla kakva slatka pričica, kao uvod u vikend. Ima li bolje nego vidjeti snimku životinje koja uživa u danu? Snimka koja je postala pravi hit na društvenim mrežama je zapravo prikaz običnog dana jedne malene koze kako sva sretna skače po kauču. Inače koze jako vole skakati, no ova je ipak ponešto neobičniji prizor, s obzirom na to da živi u kući, a uz to je sićušna i veoma umilna.

Njeno skakutanje, kojem i ne znamo razlog, oduševilo je tisuće ljudi koji su je vidjeli. Mnogi su komentirali kako nakon ovih prizora i sami žele nabiti malenu kozu za kućnog ljubimca, dok su drugi isticali kako je maleno stvorenje neodoljivo te kako pokazuje da je za radost potrebno tako malo. To je itekako točno, a poznato je kako je mladim životinjama za sreću potrebno još i manje. Njima je, naime, sve čudno i novo i posebno i neobično, pa ne čudi što ih zapravo sve što vide obraduje.

- Ovo je zaista savršeno, hvala vam što ste snimku podijelili s nama - napisala je jedna žena ispod objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:05