StoryEditor
BEZOBZIRNO PONAŠANJE

Ciparski srednjoškolci početak školske godine ‘proslavili‘ bacanjem zečeva i kokoši iz škole

Ravnatelj škole prijavio je učenike koji su bili upleteni u incident sa zečevima i kokošima, a nekoliko je učenika i ispitano
Prizori s lica mjesta
 Cyprus Animal Defenders - Calf/Facebook

Ciparska je policija u utorak pokrenula istragu nakon što došla do saznanja da je skupina srednjoškolaca početak nove školske godine obilježila tako da je iz škole baca kokoši i zečeve, piše Associated Press.

Glasnogovornik policije iz okruga Famagusta Andreas Constantinou rekao je da je policija istragu pokrenula nakon što je do informacija o događaju došla preko društvenih mreža.

U tim se objavama navodno moglo vidjeti kako učenici iz zgrade škole s visine od najmanje tri metra u školsko dvorište bacaju životinje. Videi su nastali netom prije nego što je u ponedjeljak počela školska godina.

Constantinou je za AP rekao da nije jasno jesu li tri kokoši i tri zeca preživjela padove.

Slavlje posljednje godine srednjoškolskog obrazovanja na Cipru je preraslo u kvazi-tradiciju, a mnogi učenici noć prije početka posljednje školske godine organiziraju tulume u svojim domovima.

Constantinou je rekao da se u objavama na društvenim mrežama moglo vidjeti kako učenici razvijaju zastave i bacaju petarde.

Ravnatelj škole prijavio je učenike koji su bili upleteni u incident sa zečevima i kokošima, a nekoliko je učenika i ispitano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2020 01:47