StoryEditor
IZNENAĐENJE!

Student u džungli pronašao izgubljeni mobitel, ostao je frapiran kada je zavirio u fotografije

Pametni telefon mu je bio prepun fotografija koje su, po njegovim riječima, snimili majmuni
 Mladen Antonov

Malezijski student tvrdi da je na svom mobitelu pronašao selfieje - majmuna. 20-godišnji Zackrydz Rodzi na jedan dan izgubio je mobitel u džungli u blizini kuće, a kada ga je pronašao ostao je nemalo iznenađen fotografijama koje je pronašao u njemu.

Pametni telefon mu je bio prepun fotografija koje su, po njegovim riječima, snimili majmuni.

- Mobitel mi je nestao dok sam spavao. Bio sam uvjeren da mi ga je netko ukrao, ali nisam primijetio nikakve tragove provale - rekao je student informatike za BBC.

Mobitel je pronašao dan kasnije, a kada je zavirio u njega, nije mogao vjerovati svojim očima. Posljednji video snimljen je u 14 sati, a na njemu se vidi kako majmun pokušava pojesti telefon. Prije posljednjeg videa snimljen je niz selfieja gdje su majmuni u glavnim ulogama.- Otac mi je primijetio majmune ispred kuće, a kada sam nazvao svoj broj, u grmlju sam čuo zvonjavu. Moj ujak se našalio kako bi bilo dobro da pogledam u fotografije jer se 'lopov možda fotografirao'

Svi su se nasmijali, ali na kraju ispada da nije bio daleko od istine.

- Booom! Mobitel je bio prepun slika majmuna.

Ipak, jedna stvar ga čudi.

- Ovdje majmuni žive u urbanim četvrtima, ali nikada nije zabilježeno da kradu stvari iz kuća. Ne znam, možda mi je brat zaboravio zatvoriti prozor u sobi pa su se ušuljali unutra - rekao je Rodzi koji je na Facebooku objavio zanimljive fotografije iz džungle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2020 11:09