‘TO JE PRAVA LJUBAV‘

Dirljiva snimka prvog plesa s vjenčanja u Konavlima: Mladoženja je u kolicama, mladenka na rolama

U subotu su u Pridvorju sudbonosno ‘da‘ izrekli Davor Novevski i Marina Maslek, a njihov je prvi ples svima izmamio suze
Prvi ples Davora i Marine
 Privatna arhiva

Mladi književnik i kolumnist iz Cavtata, Davor Novevski i izabranica njegova srca, Marina Maslek, prošle su subote izrekli bračne zavjete i uplovili u bračnu luku u crkvi u mjestu Pridvorje (općina Konavle), javlja DuList.

Ono što je posebno dirnulo svu okupljenu rodbinu i prijatelje je prvi ples mladenaca. Naime, Davor je osoba s invaliditetom i koristi kolica, a Marina je za prvi ples obula koturaljke te su tako u bračnu luku njih dvoje uplovili na doista jedinstven i romantičan način na pjesmu 'Blinding Lights'.

‘Ma nešto predivno, veselo’, ‘To je prava ljubav’, ‘Jako emotivno’, ‘Prelijepo, ljubav čini čuda’, ‘Toliko emocija i ljubavi u ovom plesu, ovako snažna ljubav i njihova ljepota’… samo su neki od komentara na video njihovog prvog plesa koji je objavljen na društvenim mrežama.

Inače, Davor Novevski je, osim po svojem književnom radu, javnosti poznat i po svojem blogu na kojem ukazuje na prepreke s kojima se osobe s invaliditetom susreću tijekom svojih putovanja.

Video: Privatna arhiva

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 21:23