‘SUPER KUPAĆI!‘

Milanović nije oduševljen Jandrokovićevom fotografijom: ‘Jadno, ali dobro je - nisam riknuo od smijeha‘

Jandroković je rekao da o mišićima prosudimo sami, a novinare je zanimalo kakav sud je donio Milanović
Zoran Milanović
 Goran Mehkek/Cropix

Predsjednik Zoran Milanović u Čakovcu je ponovno razgovarao s novinarima, a glavna je tema bila fotografija predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića u kupaćim gaćicama. Predsjednik Sabora tako mu je odgovorio na jučerašnju Milanovićevu izjavu da je "jedan obični nasilnik bez mišića".

- Ne znam je li se to slikao na Šoderici ili pred kućom svog punca, mog ujaka inače, vodećeg komunista u Gradu Zagrebu, Ante Matasića, jednog poštenjaka. Ali to je bilo prije nego što je on ušao u HDZ. Ne znam gdje se slikao, rekao je Milanović, prenosi N1.

Jandroković je rekao da o mišićima prosudimo sami, a novinare je zanimalo kakav sud je donio Milanović.

- Možda bi, ne znam, mogao to proširiti na njegovog šefa da bude jedan objedinjeni, ono, skini mi se. U duhu skidanja, rekao je predsjednik.

Bi li on učinio nešto slično, zanimalo je novinare.

- Ne, ne, ne, ne bih, ne bih. Ne bih, mislim, to je njegova stvar. Ima djecu, ima familiju, prijatelje. Ako se njima to sviđa, mislim, super, rekao je predsjednik.

Kako komentirate takvu objavu na društvenim mrežama čovjeka koji je u jednoj bitnoj ulozi u hrvatskoj politici, pitali su novinari.

- To nije ništa vulgarno, to je naprosto jadno. Ovo za mišiće sam mislio preneseno, ne doslovno. A kako on sve shvaća doslovno i kako je pun nekakvih tjeskoba i pomutnji, htio se pokazati. Super kupaći! Dobro je, nisam riknuo od smijeha, rekao je Milanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:10