‘DI STE, PARTIZANI!‘

Milanovića pitali o čemu je razgovarao s Plenkovićem, dao je zanimljiv odgovor

Prilikom polaganja cvijeća na spomen-obilježju Milanović je prolazio pokraj Plenkovića i ministara. “Di ste, partizani”, rekao im je
Zoran Milanović i Andrej Plenković
 Robert Fajt/Cropix

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovali su na obilježavanju Dana antifašističke borbe u Spomen-parku Brezovica, prenosi N1.

Novinari su predsjednika Milanovića upitali o čemu je razgovarao s premijerom Plenkovićem.

“O muhama!”, odgovorio je kratko i pozdravio okupljene.

Podsjetimo, prilikom polaganja cvijeća na spomen-obilježju Milanović je prolazio pokraj Plenkovića i ministara. “Di ste, partizani”, pozdravio ih je, na što ni premijer ni ministri nisu odgovorili.

Današnji susret predsjednika i premijera prvi je nakon dugo vremena. Plenković i Milanović hladno su se pozdravili uoči svečanosti, pružili su si ruke i razmijenili nekoliko rečenica.

- Što je Plenki, jesi li glasao za mene - rekao je Milanović referirajući se na intervju koji je dao Večernjem listu u kojem je predsjednik rekao da je 'premijer sigurno na nekim izborima glasao za njega'.

Međutim, uslijedio je zanimljiv odgovor Plenkovića

- E moj Zoki, ruka bi mi usahla da sam za tebe glasao, uzvratio je premijer nakon čega je iz džepa izvadio vlažnu maramicu i obrisao ruke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:55