PUBLIKA ODUŠEVLJENA

Nevjerojatan nastup Kineskinje s hrvatskom adresom, Janko Volarić ostao je potpuno zbunjen

Shashina energična izvedba vidno je zbunila Janka toliko da mu se jezik zapetljao
Shasha Cui
 Novatv

U nedjeljnom izdanju showa „Supetalent“ prva na pozornicu, sa stilom, glasom i sviranjem na violini iznenadila je 35-godišnja Shasha Cui koja je osvojila četiri afirmativna glasa žirija izvedbom pjesme „I will always love you“ pjevačice Whitney Houston.

To je zahtjevna pjesma koju je Martina nazvala himnom pop pjesama, a mlada Kineskinja je u naletu iskrenosti rekla da je prošlo punih pet godina od njezina posljednjeg nastupa

- Čestitam na hrabrosti, rekla je Martina

Shashina energična izvedba vidno je zbunila Janka toliko da mu se jezik zapetljao, ali je priznao da bi njezin nastup volio ponovo gledati u daljnjem natjecanju pa je poručio.

- Jako mi se svidjela kombinacija pjevanja i violine i vaše energije na pozornici. Vidi se da vam je tu ugodno i da vam puno znači.

image
Shasha Cui
Novatv

- Ovo je malo čudno, ali nisam oduševljen niti sa sviranjem niti s pjevanjem, ali jesam cijelim paketom, komentirao je Davor Bilman.

Naime, natjecateljica dolazi iz Kine, ali već pet godina ima hrvatsku adresu, a svoju zanimljivu životnu, kao i glazbenu priču započela je dolaskom u Međimurje gdje je pronašla ljubav i udala se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 10:36