KAOS U SRBIJI

Nezapamćeni sudar u Vojvodini: Kolona vozila proteže se kilometrima, snimka je nestvarna

Procjenjuje se da je u sudaru sudjelovalo više desetaka vozila među kojima su i oni sa inozemnim registarskim pločicama

Teška prometna nesreća u Srbiji

 YouTube/Screenshot

Stravična prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak ujutro na autocesti Beograd-Novi Sad. Najmanje jedna osoba izgubila je život, a više je ozlijeđenih u velikom lančanom sudaru koji se dogodio kod naplatnih kućica u Staroj Pazovi.

Još nije poznato koliko se vozila sudarilo, ali snimka napravljena dronom pokazuje da je kolona oštećenih vozila dugačka nekoliko kilometara. U sudaru su sudjelovali osobni automobili, ali i kamioni, od kojih je jedan zbog siline udara izletio sa ceste, javlja Nova.rs.

Na teren su odmah izašle brojne interventne službe, uključujući vatrogasce koji su morali rezati lim smrskanog automobila kako bi došli do tijela poginule osobe.

Procjenjuje se da je u sudaru sudjelovalo više desetaka vozila, prema nekim informacijama čak i pedeset, među kojima su i oni sa inozemnim registarskim pločicama.

Mediji javljaju kako je na toj dionici autoceste jutros bila jaka magla, pa se ne isključuje mogućnost da su vremenski uvjeti kumovali nesreći. Hitna pomoć brojne je ozlijeđene, čiji broj još nije poznat, prevezla u bolnicu ili im pomoć ukazala na mjestu događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:05