UŠLA U POVIJEST

Njezin izraz lica govori sve: Reakcija Beyonce na rušenje rekorda širi se društvenim mrežama

Beyonce je nova rekorderka po broju osvojenih Grammyja u ženskoj konkurenciji, prestigla je rekord američke country pjevačice Alison Krauss
Beyonce
 Twitter/cbs

Popularna američka pjevačica Beyonce ušla je s četiri nova Grammyja u glazbenu povijest. Ona je nova rekorderka po broju osvojenih Grammyja u ženskoj konkurenciji, prestigavši sinoć rekord američke country pjevačice Alison Krauss.

Osvojila je četiri Grammyja, od kojih dva dijeli s najboljom novom izvođačicom, Megan Thee Stallion. Za pjesmu 'Savage' u kategoriji najboljeg rap izviđača i najjvolje rap pjesme. Dobila je nagradu i za najbolji glazbeni video "Brown Skin Girl" u kojemu je surađivala s kćeri Blue Ivy te WizKidom. Osvojila je i nagradu za pjesmu Black Parade, u kategoriji najbolje R&B izvedbe.

Njezina reakcija na činjenicu da je postala najnagrađivaniji ženski izvođač je neprocjenjiva i dijeli se po društvenim mrežama. Beyonce nije mogla sakriti šok i oduševljenje.

- Počašćena sam i jako uzbuđena. Ne mogu vjerovati, ovo je magična noć.

Beyonce se sada po broju nagrada izjednačila sa producentom Quincyjem Jonesom koji je ukupno osvojio 28 Grammyja. Samo je britansko-mađarski dirigent Sir Georg Solti osvoji više, 31 nagradu.

image
Kevin Winter/Getty Images/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:48