RIJEKA U CENTRU

Ova snimka iz Ilice najbolje svjedoči što se u petak navečer događalo u Zagrebu, voda do koljena!

Do ponoći je zabilježeno 80 intervencija, a zbog tisuća poziva građana sve linije (193) su zauzete
Poplavljena Ilica
 Suzana Medvidović

Nakon jakog nevremena koje je u petak zahvatilo zapadnu Hrvatsku te oko 21 sat i Zagreb, na terenu su sve ekipe zagrebačkih vatrogasaca zbog poplavljenih ulica i zgrada, a velikih problema ima u prometu.

Do ponoći je zabilježeno 80 intervencija, a zbog tisuća poziva građana sve linije (193) su zauzete, objavila je malo prije 23 sata na Facebooku zagrebačka Javna vatrogasna postrojba. Sve ekipe su na terenu i molimo za razumijevanje, poručili su. Dodali su da centar grada doslovno pliva pod vodom, da je stotine objekata pod vodom.

Zagrebački holding izvijestio je da su njihove tehničke ekipe na terenu te da je uspostavljen tramvajski promet u oba smjera, ali da je još, zbog kvara tramvaja, u prekidu od Radničke prema Žitnjaku te od Držićeve, Ulicom grada Vukovara do Savske ceste. Na nekim je cestama promet ograničen, a regulira ga prometna policija.

Posebno je dramatično bilo u samom centru grada. Ilica je bila potpuno poplavljena, ljudima je voda sezala do koljena, prometovanje je bilo nemoguće.

VIDEO: Suzana Medvidović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:31