StoryEditor
PROPAGANDA

Pogledajte bizarni spot Srpske napredne stranke: Ako ne glasate za Vučića, pojest će vas dinosaur

Izbori u Srbiji održat će se u nedjelju, 21. lipnja, s desničarskom Srpskom naprednom strankom (SNS) kao jasnim favoritom
Detalj iz predizbornog spota Srpske napredne stranke
 Screenshot Facebook

Parlamentarni i općinski izbori u Srbiji održat će se u nedjelju, 21. lipnja, s desničarskom Srpskom naprednom strankom (SNS) kao jasnim favoritom. 

Dio opozicije bojkotira izbore, kritičari optužuju srpskog predsjednika Aleksandra Vučića da je represijom i zloupotrebom vlasti eliminirao mogućnost slobodnih izbora, a jučer se u medijima pojavio prilično bizaran predizborni spot SNS-a.

U njemu glavni akter ne izlazi na izbore, ne daje glas Vučićevoj stranci i tako pokreće katastrofični slijed događaja.

- Kada listi 'Aleksandar Vučić - Za našu decu' nedostaje glas sve opozicijske stranke mogu formirati koaliciju. Kada ujedinjena oporba preuzme vlast ekonomija propada. Kada ekonomija propadne, gubite posao...- može se, između ostalog, čuti u spotu.

Vučićev nesuđeni glasač u konačnici shvaća da je "napravio veliku pogrešku" te mu ne preostaje ništa drugo nego da napravi vremepolov i vrati se u prošlost kako bi ju ispravio. No, vraća se predaleko u prošlost te ga ondje - pojede dinosaur.

- Zašto biste htjeli da vas pojede dinosaur? Nemojte ostati u prošlosti, glasajte za budućnost! - poruka je s kraja videa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2020 12:19