BURNO SUČELJAVANJE

Pogledajte trenutak kada je zaiskrilo između Tomaševića i Škore: ‘Ovo je smiješno i žalosno!‘

I predizborna kampanja Vesne Škare Ožbolt bila je jedna od tema velikog sučeljavanja kandidata
Miroslav Škoro, Tomislav Tomašević
 Boris Kovacev/Cropix

Predizborna kampanja Vesne Škare Ožbolt bila je jedna od tema velikog sučeljavanja kandidata za zagrebačkog gradonačelnika u organizaciji Jutarnjeg lista.

Škare Ožbolt ustvrdila je kako njezinu kampanju financira 12 donatora i ona osobno. Tvrdi da se radi o donacijama do 20.000 kuna te da će danas objaviti listu imena.

- To je sav novac koji ja imam u kampanji. Ja ulažem svoj novac, rekla je Škare Ožbolt.

Financiranje njezine kampanje izazvalo je reakciju Mostovog Zvonimira Troskota.

- Znači, Vi ste od donatora dobili 12 puta po do 20.000 kuna. To nije dovoljan iznos za plakate koji se nalaze diljem Zagreba, rekao je Troskot.

- Znate li koliko košta jedan plakat? U osmom mjesecu je koštao 350 kuna. Trebali ste se tada objavljivati pa bi Vam bilo lakše danas, uzvratila je Vesna Škare Ožbolt i dodala da ima račune za sve svoje plakate.

Svojim odgovorom nije uvjerila Troskota koji smatra da spomenutim sredstvima nije mogla financirati svoju kampanju.

Nešto kasnije u raspravu su ušli Miroslav Škoro i Tomislav Tomašević. Upitan o dosadašnjim porazima na izborima, Škoro se prisjetio 2003. godine kada njegova pjesma 'Milo moje' nije osvojila Porin ni u jednoj kategoriji, ali je kasnije postala Hit godine.

- To što govorite o mojim porazima ja smatram pobjedom, rekao je Škoro i dodao da, kao Zagrepčanin, smatra da ne dobije dovoljno za ono što daje.

- Uključuje li to bolnički parking ili firme koje se bave softwareom i posluju s Gradom u kojima imate ili ste imali vlasničke udjele? Ako ćete na taj način upravljati gradom, na dobrom ste putu da postanete kao Kerum, rekao je Tomašević.

- Smiješno je i žalosno da netko tko aplicira za mjesto gradonačelnika Zagreba ne razlikuje vlasništvo od upravljanja i nadzora. Ja sam čovjek koji je puno puta investirao. Nažalost, prodao sam to, ali sam ponosan na taj dio života. A pritom sam trošio svoj novac i punio proračun, a nisam ga praznio, rekao je Škoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:35