KAMERA SVE OTKRILA

Trenutak u kojem je oluja otkinula krov u Dugoj Resi: Tražio zaklon od tuče pa za dlaku izbjegao smrt

Nitko u padu krova nije ozlijeđen, iako je snimka s nadzorne kamere otkrila da je samo spletom okolnosti došlo do takvog scenarija
Pao krov vijećnice u Dugoj Resi
 Radio Mrežnica

Olujno nevrijeme praćeno obilnom kišom, snažnim vjetrom i tučom protutnjalo je u ponedjeljak poslijepodne karlovačkim područjem.

Materijalna šteta nastala tijekom oluje zasigurno je ogromna. Stradale su brojne kuće, automobili, usjevi, a među žrtvama nevremena je i vijećnica u Dugoj Resi.

Ondje je, naime, oluja iščupala krov zgrade. Kako piše Radio Mrežnica, velike plohe krova vijećnice letjele su zrakom nekoliko sekundi prije nego što su se prizemljile na parkiralištu između vijećnice i zgrade spomenutog radija.

Srećom, nitko u padu krova nije ozlijeđen, iako je snimka s nadzorne kamere otkrila da je samo nevjerojatnim spletom okolnosti došlo do takvog scenarija.

Naime, u trenucima dok je krov gradske vijećnice padao, jedan Dugorešanin je na parkiralištu tražio zaklon od tuče. Pred nevremenom je parkirao svoje vozilo na natkriveno parkirališno mjesto, a možda pola sekunde kasnije krov se stropoštao na prednji dio njegovog automobila.

Trenutak drugog 'rođendana' ovog vozača pogledajte od 0:45 sekunde videa s nadzorne kamere Radija Mrežnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2021 04:17