KNJIGA O ECCLESTONEU

Bernie je znao biti prepun masnica kad bi ga Slavica pretukla

'Nisam anđeo' Tima Bowena otkriva pikantne dijelove života prvog čovjeka Formule 1
rijeka, 030206djecja bolnica kantrida - bernie, slavica radic ecclestone i the presidents club charitable trust donirali ultrazvucni aparat vrijedan 90000 eura- bernie i slavica radic ecclestonefoto tea cimas-zvj-
 Tea Cimas / Cropix

Tim Bowen autor je knjige "Nisam anđeo", koja će sasvim sigurno intrigirati mnoge jer u njoj se nalaze pikantni dijelovi života Bernieja Ecclestonea , velikog gazde Formule 1.

Naravno, velik dio knjige posvećen je ljubavnoj vezi Bernieja i Slavice, a posebno je zanimljiv njihov prvi susret, iz kojeg se teško moglo iščitati da će zajedno provesti 24 godine.

Te davne 1982. godine u Monzi 23-godišnja Slavica Malić (autor knjige je krivo napisao prezime, trebalo je pisati Radić) nalazila se u boksu tadašnjeg svjetskog prvaka Nelsona Piqueta i pratila utrku, kad joj je odjednom prišao 28 godina stariji i 21 centimetar niži Bernie.

- Žene ne smiju biti ovdje, odlazi - vikao je na Slavicu, ali onda se nije dala omesti.

Kazala mu je kako radi i neka je ostavi na miru, a kako on nije odustajao zaprijetila mu je.

- Udarit ću te ako mi se približiš - rekla je i impresionirala Bernieja. Odmah je krenuo u otkrivanje te odlučne žene.

Isprva mu nije išlo, dala mu je krivi broj telefona i uporno ga izbjegavala, ali 1984. godine pokleknula je. Zbog toga je Bernie ostavio svoju tadašnju djevojku Tuan Tan, s kojom je bio 17 godina. U suzama joj je ispričao kako je Slavica trudna i kako mora biti s njom.

A brak s njom za Bernieja nije bio lak. Otkrio je kako prijetnje izrečene pri njihovom prvom susretu nisu bile puste riječi. Uistinu je udarala po Bernieju. Jednom prilikom ga je u napadu ljubomore istukla i svom omalenom suprugu 'darovala' masnicu ispod oka. Samo zato jer ga je vidjela kako razgovara s nekom manekenkom. Zbog toga autor knjige Slavicu opisuje kako ljubomornu, posesivnu i nasilnu...

Možda je zbog nje Bernie bio potpuno smiren i bez straha nakon što su ga pretukli i ukrali mu sve što je imao kod sebe .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:55